Защо Абърдийн Ангъс?

10.03.2023 09:38:45

Защо Абърдийн Ангъс?

Защото тези две породи се славят с перфектни си вкусовите качества на месото в цял Свят.

Животните са издържливи на привичките на времето и устояват, както сурови зимни условия на открито, така и всякакви широкоразпространени заболявания по повечето “питомни” породи телета.

Месото им се отличава с много добра мраморираност и неповторим вкус. Това е меко казано най-качественото телешко месо, което можете да намерите на пазара.

Защо биологично?

Животните ни се отглеждат, категорично без употребата на лекарства, антибиотици или хормони на растежа. По този начин гарантираме, че произвеждаме едно най-качественото телешко месо не само в България, но и в Света!

Консумирайки телешко от нашата ферма можете да сте спокойни, както за Вашето здраве, така и за здравето на семейството си, тъй като спазваме абсолютно всички наложени практики за да произведем продукт свободен от всякакви замърсители и химически препарати, наложени от химическата и фармацевтична индустрия през изминалия век на индустриално животновъдство.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Защо Абърдийн Ангъс?

Защо Абърдийн Ангъс?

Защото тези две породи се славят с перфектни си вкусовите качества на месото в цял Свят.Животните са издържливи на привичките на времето и устояват, както Защото тези две породи се славят с перфектни си вкусовите качества на месото в цял Свят.Животните са издържливи на привичките на времето и устояват, както 2023-03-10T09:38:48+02:00 Защо Абърдийн Ангъс?

<p>Защото тези две породи се славят с перфектни си вкусовите качества на месото в цял Свят.</p> <p>Животните са издържливи на привичките на времето и устояват, както сурови зимни условия на открито, така и всякакви широкоразпространени заболявания по повечето &ldquo;питомни&rdquo; породи телета.</p> <p>Месото им се отличава с много добра мраморираност и неповторим вкус. Това е меко казано най-качественото телешко месо, което можете да намерите на пазара.</p> <p>Защо биологично?</p> <p>Животните ни се отглеждат, категорично без употребата на лекарства, антибиотици или хормони на растежа. По този начин гарантираме, че произвеждаме едно най-качественото телешко месо не само в България, но и в Света!</p> <p>Консумирайки телешко от нашата ферма можете да сте спокойни, както за Вашето здраве, така и за здравето на семейството си, тъй като спазваме абсолютно всички наложени практики за да произведем продукт свободен от всякакви замърсители и химически препарати, наложени от химическата и фармацевтична индустрия през изминалия век на индустриално животновъдство.</p>

Сравнение на продукти