Често задавани въпроси

 • Какво е органично земеделие?

  Органичното земеделие е метод на земеделие, който включва отглеждане на култури без използването на синтетични химикали или пестициди. Органичните фермери използват естествени техники като компостиране и естествени методи за борба с вредителите, за да поддържат здрава почва и да предотвратят болести. 

 • Всичките ви продукти органични ли са?

  Да, всички наши продукти се отглеждат с помощта на техники за биологично земеделие и са сертифицирани като органични от съответните органи. 

 • Как гарантирате качеството на вашите продукти?

  Ние полагаме големи грижи, за да гарантираме, че нашите продукти са с най-високо качество. Използваме модерни земеделски техники и прилагаме строги мерки за контрол на качеството през целия производствен процес. Освен това, ние внимателно наблюдаваме нашите продукти, за да гарантираме, че отговарят на нашите високи стандарти, преди да бъдат изпратени до нашите клиенти. 

 • Мога ли да направя повтаряща се поръчка?

  Да, ние предлагаме опция за периодична поръчка за клиенти, които искат да получават редовни доставки на нашите продукти. Просто изберете честотата на вашите доставки и ние ще се погрижим за останалото. 

Сравнение на продукти