Мисия на компанията

Ние сме млад и ентусиазиран екип, сплотен от общата страст към фермерството. Всеки един от нас е специалист в определена област, като се допълваме и работим заедно. Защото работата в екип е по-приятна и времето минава неусетно.

Така споделили идеята, изграждаме ферма в която се стремим да произвеждаме качествени и екологично чисти продукти. Споделяме идеята, че храната е лекарство и здравословната храна трябва да е приоритет номер едно за всеки един човек. Защото хранейки се здравословно и пълноценно, боледуваме по-рядко, живеем пълноценно и имаме енергия, да сме успешни в работата, и да се радваме на семейството си. Затова производството на продукти, чисти от пестициди и химикали е наш приоритет.

Не бихме предложили продукти, които ние самите не бихме консумирали. Така сме сигурни в качеството, което предлагаме и следваме принципите си.

Използваме оборския тор, като основно средство за подхранване на почвата и за поддържане на огромното биоразнообразие от полезни бактерии в нея. Цялата екосистема на планетата преминава през почвата, върху която отглеждаме храната си и поддържайки почвата здрава и жизнена, си гарантираме и нашето здраве.

Сравнение на продукти