Начин на доставка

В ЕкоАгро предлагаме няколко удобни варианта за доставка, за да сме сигурни, че получавате вашите продукти навреме и надеждно. В момента предлагаме следните методи за доставка: 

  

Доставка до дома - Предлагаме доставка до дома за поръчки в рамките на България. Работим чрез интерлогистичните фирми в България, за да може да получите вашите продукти възможно най-бързо. Можете да поръчате както до офис на доставчик така и до вашият праг. Възможно е да се прилагат такси за доставка в зависимост от вашето местоположение(в зависимост от фирмата доставчик). 

  

Вземане от нашата ферма - Ако предпочитате да вземете поръчката си лично, можете да го направите от нашата ферма в Балчик. Ще ви уведомим, когато поръчката ви е готова за получаване и можете да я вземете в удобно за вас време. 

  

Ние полагаме големи грижи, за да гарантираме, че вашите поръчки се доставят навреме и надеждно. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно методите за доставка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване и ще направим всичко възможно, за да ви помогнем. 

Сравнение на продукти