За нас

Добре дошли в ЕкоАгро Балчик, компания, посветена на устойчивото земеделие и производството на висококачествени, органични храни. Нашата ферма се намира в красивия крайбрежен град Балчик, където работим от [година на основаване]. 
 
Ние в ЕкоАгро Балчик вярваме във важността на грижата за земята и нейните ресурси и сме си поставили за мисия да го правим чрез устойчиви и екологични практики. Ние използваме само органични торове и никога не използваме вредни химикали или пестициди върху нашите култури. 
 
Фермата ни произвежда голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, включително домати, краставици, чушки, тиквички, ягоди и пъпеши. Разполагаме и с лозе, където произвеждаме висококачествени вина, произведени от грозде, отгледано без използване на химикали. 
 
Гордеем се с качеството на нашите продукти и грижите, които полагаме при отглеждането им. Нашата продукция е винаги свежа и вкусна, а вината ни са с изключително качество. 
 
В допълнение към производството на нашите собствени култури, ние също така предлагаме възможности за агротуризъм за посетителите да се докоснат до устойчивото земеделие от първа ръка. Нашата ферма е отворена за посетители, които могат да направят обиколка на нашите полета, да научат за нашите практики за биологично земеделие и да се насладят на дегустация на нашите вина и пресни продукти. 
 
В ЕкоАгро Балчик сме ангажирани с устойчивостта, качеството и съвършенството във всичко, което правим. Каним ви да научите повече за нашата ферма и продукти и да ни посетите скоро! 

Сравнение на продукти